FITALITY TRAILER CUP


CONCEPT

Je neemt het als individu of team tegen elkaar op in een unieke zeskamp. De opdracht is eenvoudig: zet de beste tijd neer door op elke discipline zo goed mogelijk te presteren. Bij enkele disciplines kan je bonusseconden verdienen die van je totaaltijd afgetrokken worden.

De 6 disciplines en hun te verdienen bonusseconden:
     1. 1500m lopen
     2. Monkey Bars: per behaalde Monkey Bar wordt 1 seconde van je totaaltijd afgetrokken.
     3. 1000m roeien
     4. Darts Shooting: je krijgt 5 pijltjes en 1 target (de 10), per keer dat je het target raakt worden er 10 seconden van je totaaltijd afgetrokken.
     5. BoxMaster: de beste score van 3 pogingen wordt gedeeld door 20, omgezet in seconden en van je totaaltijd afgetrokken.
     6. 3000m fietsen

Als individu kan je gedurende de hele maand augustus deelnemen aan De Cup en dit van maandag tem donderdag tussen 18 en 22u. De trailer staat op die dagen op Schaselberg aan Fitality Londerzeel.

Deelnemen aan de Team Cup kan elke vrijdag in augustus tussen 16u tot 22u.
7/8: Sint-Jozef @ Fitality
14/8: Malderen @ Daltons
21/8: Steenhuffel @ Dorp
28/8: Londerzeel @ De Burcht

DE CUP

- Je werkt de zeskamp alleen af.
- De 6 disciplines worden in een vastgelegde volgorde afgewerkt zoals hierboven opgelijst.
- Na een discipline moet de volgende discipline binnen de 90 sec aangevat worden.
- Voor het uitvoeren van discipline 4 en 5 krijg je maximum 90 sec de tijd.
- Je uiteindelijke totaaltijd is de som van je behaalde tijden op discipline 1, 3 en 6 verminderd met het behaalde aantal bonusseconden uit discipline 2, 4 en 5. 
- Er is een apart klassement voor mannen en vrouwen.
- Met je uiteindelijke totaaltijd kom je in het klassement terecht. Op 20 september 2020 zullen de eerste 3 uit het klassement het in een finale tegen elkaar opnemen en uitmaken wie de Fitality Trailer Cup wint. Tijdens de finale werken de finalisten dezelfde zeskamp opnieuw af. Alleen de tijd die tijdens de finale behaald wordt beslist wie de winnaar wordt. De finalist met de 3de tijd uit de voorronde start als eerste, diegene met de snelste tijd als laatste.

TEAM CUP

- Je werkt de zeskamp af met 3 deelnemers per ploeg.
- Elk teamlid neemt 2 disciplines voor zijn/haar rekening: 1 conditionele proef (1, 3 of 6) én 1 kracht- of behendigheidsproef (2, 4 of 5). 
- Vóór aanvang van de zeskamp wordt beslist wie welke disciplines gaat doen.
- De 3 teamleden starten tegelijkertijd met hun conditionele proef waarna ze 90 sec de tijd hebben om te beginnen met hun 2de proef. Bij discipline 4 en 5 krijg je maximum 90 sec de tijd om de proef af te werken.
- De uiteindelijke totaaltijd van het team is de som van de behaalde tijden op discipline 1, 3 en 6 verminderd met het behaalde aantal bonusseconden uit discipline 2, 4 en 5.
- Met de uiteindelijke totaaltijd van het team kom je in het klassement terecht. Op 20 september 2020 zal het beste team van elke deelgemeente het in een finale tegen elkaar opnemen en uitmaken wie de Fitality Trailer Team Cup wint. Tijdens de finale werken de teams dezelfde zeskamp opnieuw af. Alleen de tijd die tijdens de finale behaald wordt beslist welk team de winnaar wordt. Het team met de traagste tijd uit de voorrondes start als eerste, het team met de snelste tijd als laatste. 

INSCHRIJVEN? 

- Stuur een mail naar londerzeel@fitality.be met vermelding van     
     1. deelname De Cup of Team Cup
     2. je naam of naam van je team
     3. je gsm-nummer en emailadres 
- Na je inschrijvingsmail ontvang je een mail met alle verdere info om je deelname te vervolledigen.
- De deelnameprijs voor De Cup bedraagt 10 euro en voor de Team Cup 25 euro.
- Minimumleeftijd is 16 jaar.